Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet

02 JUN 2020 23:11
Vi är många som längtar till att få börja träna igen i våra fina lokaler! Rådande besked som vi har är att gymmet och motionshallen är stängda, så länge rekommendationen att arbeta hemifrån råder.
  • Uppdaterad: 02 JUN 2020 23:11

Samma gäller övriga aktiviteter inom VIF.

Detta kan råda trots att FHM lättar på sina restriktioner gällande idrottsutövning för vuxna från och med 14 juni.

Läs mer om det här

Men när vi väl får öppna igen på kontoret, så får vi räkna med vissa restriktioner för att det ska kunna hållas öppet. T ex maxantal, noggrann avtorkning av utrustning, avstånd på 2 meter etc…

Vi har försökt nyttja den här stängda tiden på bästa sätt. Gymmet har fått en uppfräschning både av väggar och av utrustning, så när vi får börja träna igen, så finns det en del nytt som väntar! 

 Till dess…spana in våra träna hemma pass. Webinarträningar med Fredrik Bojang och Digital löpcoach och förstås våra hemmaträningspass med Emil och Johanna!

Och vi är jättetacksamma om du kan ta ett par minuter till att fylla i vår medlemsenkät! Det kanske känns långt borta nu när vi har vart tvungen att pausa all verksamhet, men det är jätteviktigt att vi får ditt svar!

Efter att vi har fått överta gymutrustningen inklusive drift och underhåll, så har vi behövt göra stora reinvesteringar som har påverkat vår kassa väldigt mycket. Fortsätter vi på samma spår som nu så kommer föreningens pengar att vara slut inom 3 år. Vi behöver din hjälp för att bestämma hur vi löser vår ekonomiska situation långsiktigt! Tack på förhand! 

Ta hand om dig, håll i och håll ut!

Med tillönskan om en härlig sommar

VIF Stockholm

Genom

Ordförande

 

Skribent: Mikael Hellsvik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Vattenfalls IF Stockholm - Korpen
Evenemangsgatan 13
16956 Solna

Kontakt:
Tel: 087395000
E-post: This is a mailto link