Hoppa till sidans innehåll

Orsa Grönklitt 2020

11 SEP 2019 16:56
Nästa års resa sker 16-19 januari
  • Uppdaterad: 11 SEP 2019 16:56

Hej alla skidåkningssugna som hoppas på en vit vinter!

Som brukligt när hösten närmar sig börjar det bli dags att bjuda in till en skidåkningshelg i Orsa Grönklitt, som denna gång blir 16-19 januari 2020. Det gäller första hand längdåkning, men självklart finns det möjlighet för dem som vill att åka utför också. Hur mycket man åker och på vilken nivå är helt valfritt och det brukar, förutom bra skidåkning på långa välpreparerade spår, bjudas på god stämning och trevliga samtal med andra VIF:are. VIF har bokat 6 stugor med 6 bäddar i varje stuga i centrumbyn (ganska nära skidstadion).  Vi kommer under helgen anordna någon form av teknikträning, denna kommer Anders Södergren att hålla i. Mer info om Grönklitt går att läsa på deras hemsida: http://www.orsagronklitt.se

 

Förutsättningar:

VIF betalar stugavgiften minus en avgift på 300 kr per person som varje medlem står för.

Resor och mathushållningen ordnas stugvis och av deltagarna själva. I stugorna råder självhållshåll och en slutstädning ska göras innan avfärd. (det går att beställa denna av Grönklitt men detta bekostas isåfall av er själva, det är upp till varje stuga att avgöra).

Först till kvarn gäller för anmälan (anmälan räknas först efter betalning erhållits till VIFs konto) Senaste dag för anmälan är 31 oktober 2019. När anmälningstiden gått ut finns möjlighet för icke-medlemmar att få följa med på eventuella kvarvarande platser enligt reservlista (pris 500 kr). Sena VIF anmälningar hamnar på samma reservlista.

 

Anmälan görs till This is a mailto link, skriv eventuella önskemål om stugkamrater i din anmälan så försöker vi ordna detta så långt det är möjligt. Betalning av deltagaravgift görs till VIFs konto 19 93 86-4 (Vattenfalls idrottsförening Stockholm) och ange ”Grönklitt 2020” samt ditt namn.

Om du har frågor eller vill få mer information är du också välkommen att maila till samma adress.


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Vattenfalls IF Stockholm - Korpen
Evenemangsgatan 13
16956 Solna

Kontakt:
Tel: 087395000
E-post: This is a mailto link